Företagsevent med våra prisbelönta författare

Vi erbjuder inspirationsevent och seminarium anpassade efter ert bolag. Tänk på oss nästa gång ni vill ge en minnesvärd present och upplevelse till medarbetare och kunder. Kontakta oss för prislista.

Susanne

Susanne Hamilton

Förlagschefen Susanne har en mängd spännande föreläsningar.

Ernst

Ernst Billgren

Ernst Billgren är en svensk konstnär och författare. Ernst Billgren började med konst först 1982, då han började studera på Valands konsthögskola, där han stannade i fem år.

Erik

Erik Fichtelius

Erik Fichtelius är en av Sveriges mest erfarna och kända journalister, genom åren bl.a. verksam som reporter på Aftonbladet, Ekot och Aktuellt.

Gert

Gert Wingårdh

Gert Wingårdh, arkitekt SAR, har varit verksam som arkitekt i 30 år. Kontroversiell, våghalsig och originell är bara några av de epitet han fått genom åren.

Rachel

Rachel Khoo

Följ med Rachel Khoo på en läcker matresa genom det svenska matåret – från vårens första picknick på skärgårdsöns klippor genom höstens mysiga middagar till snöklädda vintermåltider med levande ljus pepparkakor och glögg.

Torild

Torild Carlsson

Torild Carlsson är en innovatör och entreprenör som sedan 2000 utvecklar stödtjänster för anställda, arbetslösa, sjukskrivna och arbetsgivare.

Harald

Harald Kjellin

Harald Kjellin är forskare och konsult med omfattande erfarenhet av beslutsprocesser inom mängder av sammanhang, bland annat ledarskapsutveckling, samhällsplanering och psykiatri.

David

David Lindén

David Lindén är historiker, forskare och journalist som specialiserat sig på maktens eviga mekanismer genom seklerna. Hans första bok handlade om Gustav Vasas mentor Hemming Gadh. Han har också skrivit om Gustav II Adolfs lärare Johan Skytte.

Isabelle

Isabelle Sjövall

Isabelle Sjövall är en passionerad inredningsdesigner med utbildning från Accademia Italiana i Florens, Italien, och Handelshögskolan i Stockholm.

SÄSONGSTART FÖR HÖSTENS BOKCIRKLAR
Strindbergs måleri, 19 oktober, 17.00
Nästa planerade tillfälle 26 november

Missa inte boktipsen i våra nyhetsbrev