Ett första steg in i ljudboksvärlden. Erik Fichtelius Historiska katter som ljudbok.
On 16 november, 2019

Bokförlaget Langenskiöld har tagit ett första steg in i ljudboksvärlden. Först ut är Erik Fichtelius inläsning av storsäljaren Historiska Katter.

– Det är förstås lite oväntat att ett kvalitetsförlag som i huvudsak producerar rikt illustrerade böcker ger sig in i leken kring ljud och streamingtjänster. Men förfrågningarna har duggat tät den sista tiden så vi tänkte att varför inte göra ett försök, förklarar förlagschef Susanne Hamilton

Ljudboken Historiska katter finns sedan i måndags tillgänglig på NextoryBokusAdlibrisBokon, Under våren planerar Langenskiölds att släppa åtminstone 3 nya titlar och fungerar det bra kommer dem fortsätta på den inslagna vägen.

Langenskiölds fokus är och kommer alltid att vara vackra och viktiga kvalitetsböcker i tryckt format, men precis som många andra förlag är Langenskiölds naturligtvis intresserade av att ge läsaren möjlighet att konsumera böcker på så många olika sätt som möjligt. Därför planerar också förlaget att starta upp en exklusiv bokcirkelverksamhet under nästa höst 2019.