Bokförlaget Langenskiöld möter marknaden med fler ljudbokssatsningar!
On 16 november, 2019

Efter succén med ljudboken Historiska katter av Eric Fichtelius fick Bokförlaget Langenskiöld mersmak. Nu tas  det andra, tredje och inom kort fjärde steget in i streamade tjänster. 

Hur vi ska locka fler ungdomar att läsa och ta del av historia, är en utmaning för många. Förutom positiv inverkan på språkutveckling och läskunnighet bidrar läsning även till lugn och mindre stress. Många hävdar att just ljudböcker kan ha den inverkan och att de nya formaten passar den yngre generation bäst. 

Vår unge nya författare, historikern David Lindéns bok om Karin Månsdotter sålde slut på bara ett par månader och blev därför ett självklart val att både satsa på nytryck som ljudbok. David läser själv in sin bok och avslöjar ett inspirerande kvinnoöde som påminner om Game of Thrones men på riktigt. 

Ljudboken finns på AdlibrisBokusNextoryBokon.

Nu kan också konst- och bokälskare toppa vandringar i kulturparker med att samtidigt lyssna till biografin Konst, kor och kärlek på Wanås slott – en berättelse om två livsprojekt, ekologiskt skogs- och jordbruk och en internationell skulpturpark av författarna CG och Marika Wachtmeister som också själva läst in sin bok.

Langenskiölds fokus är och kommer alltid att vara vackra och viktiga kvalitetsböcker i tryckt format, men precis som många andra förlag är Langenskiölds naturligtvis intresserade av att ge läsaren möjlighet att konsumera böcker på så många olika sätt som möjligt.

Ljudboksversionen finns på AdlibrisBokusNextoryBokon.