Bokförlaget Langenskiöld, 2016.
Årets studentpresent!
On 12 maj, 2016

Är du bjuden på en studentmottagning i år? Då vet du säkert redan att jakten på den perfekta presenten kan vara både lång och mödosam. Med en bok är du helt rätt ute!

Vägen till bildning
Vad är bildning? Bokförlaget Langenskiöld, 2016.

Bildning och utbildning skiljer sig åt, men på vilket sätt? Varför är det bra med bildning? Och vad ska man göra för att bli bildad? Kring dessa och andra frågor kretsar resonemangen i boken, det finns även gott om anekdoter som visar hur bildningsbegreppet ändrats under årens lopp. Den student som får den här boken i present har alla förutsättningar att knipa en av platserna i Svenska Akademien om några år!

Köp boken här >>>

Ett mänskligt mysterium – pengar
Vad är pengar. Bokförlaget Langenskiöld, 2016.

Skolan är slut och snart ska den nyblivne studenten ut i arbetslivet och tjäna egna pengar! Men varför i hela friden är mänskligheten så fixerad vid små metallbitar och papperslappar? Vilken är den bästa sparformen och den smartaste investeringen? Genom att göra pengar till något personligt, rakt, fnissigt och begripligt vill Claes Hemberg locka fler att bli nyfikna på sina slantar och våga börja prata om dem.

Köp boken här >>>

Allmänbildande och kul för sportnörden!
Vad är sport. Bokförlaget Langenskiöld, 2016.

Vad är är kunskapsserien som tar upp allmängiltiga ämnen där alla redan vet vad de tycker, och som sedan med hjälp av 101 frågor rycker undan åsiktsmattan för läsaren och visar hur det egentligen är. Lotta Fahlberg svarar på viktiga frågor om OS och sport och ger läsaren en möjlighet att byta sina åsikter mot fakta, som till skillnad mot åsikter har den fördelen att man kan ersätta dem i den takt man finner nya.

Köp boken här >>>

Livet efter studenten – tänk så här
Facit. Bokförlaget Langenskiöld, 2016.

Efter gymnasiet ställer sig många ungdomar frågan: Vad ska jag göra nu? Det är vanligt att intala sig att man ska plugga till ingenjör för att ”alla andra gör det”, men är det verkligen rätt? Facit uppmuntrar studenten att tänka kritiskt och fundera ett varv till. Dessutom guidas läsaren i studieteknik och annat som kan vara bra att ha koll på när man snart ska börja på universitetet.

Köp boken här >>>

Vill du ha boken signerad, eller tror du kanske att mottageren skulle bli glad för en personlig hälsning från författaren? Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla din önskan. Telefonnummer 08-663 90 50, e-post info@langenskiolds.se

Mer presentinspiration? Här finns fler böcker för nyfikna! >>>

Leave a reply